Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

TRNDV0

Тип: офиси | Място: Петрич, България | Период: | Статус: в експлоатация | Клиент: частно лице

TRNDVо

Прекрасно е, когато нещата се случват. Прекрасно е да сътворим нещо ново там, където досега не са ни познавали. Да осигурим свежа, модерна среда за работа в малък град, да внесем различен полъх в традиционното. За щастие, такава е офисната сграда в гр. Петрич, която извървя с нас пътя от проектирането до реализирането й.Ситуиран на един етаж, офисът разполага с четири работни помещения, а в центъра, помежду им, се намира заседателната зала. Мястото на рецепцията е директно срещу основния подход. Характерното за интериора са подчертаните ходови линии с различни материали по пода и тавана като на места лентите завъртат и по стените.
 

Разположена на централно място конферентната зала е удобна, лесна и достъпна за бързи работни срещи. 

Разгледахме различни възможности, за да създадем максимални удобства и условия за работа. Особено грижовен се оказа нашият Инвеститор към служителите в офиса и не само избегна компромиси в качеството, а напротив, помисли за удобството на всеки. Ние му помогнахме да подбере максимално ергономични мебели, качествени акустични материали, луксозно осветление. Тук нашето разбиране за проектиране се синхронизира с целта на Инвеститора да създаде с достойнство и уважение към трудещите се максимално удобна, комфортна и уютна работна среда. Щастливци са тези, които имат такъв внимателен работодател.Умерено, спокойно излъчване, устойчиво във времето с класическия си вид.
 

 Големите колони и греди, прорязващи помещенията, облякохме в огледало и с това ги „стопихме“ визуално. Буквално изчезнаха от погледите ни и от дефекта постигнахме ефект. 
 

Класическата комбинация в черно и бяло дава безкрайни възможности и винаги изглежда стилно. На този фон чудесно се откроява естественото и меко въздействие на дървото.


 

Минимализъм, комфорт, лукс и естетика.