Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

BLIGHT

Тип: офиси | Място: София, България | Период: 05.2014-12.2014 | Статус: в експлоатация | Клиент: частно лицеКак си представяте един шоурум за осветителни тела? Ами, ние си го предствяме светъл, ама много светъл!
Освен всичко ни се иска да изглежда луксозно, да бъде неутрален, за да има подходяща среда за демонстрация на всякакви светлини и светлинни източници. Да бъде модерен и характерен, да привлича погледа още от улицата.


Историята на тези бели кубчета е дълга, идеята в тях да може да се завие крушка също ни се върти в главите отдавна. И ето, кубчетата се превърнаха в своеобразен лайтмотив на настоящото пространство. Смеем да твърдим, че доста добре му паснаха.
Имаме си, разбира се, светеща стена, светещи плочи в пода, светеща колона… Изобщо всичко е подчинено на светлината и различните й проявления.

Прииска ни се и нещо малко по-живо, цветно и пълнокръвно, затова тук-там посадихме тревичка, която приятно да се зеленее и да оживява пространството.

Не мислете, че това е всичко. Зад високата матова врата ви очакват гостоприемните домакини, които, ако слушате достатъчно, ще ви почерпят с кафе, приготвено ето тук :)

Цялото пространство с прилежащите му помещения е решено монохромно – стените, таванът и подът създават леко индустриална визия чрез имитацията на видим бетон. Белите и огледални повърхности контрастират и създават необходимия простор и въздух.

Нека продължим и към офисната част,

която е решена в пълен унисон с всичко останало и създава една ненатоварена работна среда, приятна за обитателите си.

И последно, но не и по значимост,тоалетната - стана ни много любима!

Това е засега от нас, очаквайте ни скоро с реализацията.

Желаем ви сбъднати мечти и до скоро!