Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

PHS_USA

Тип: частни интериори | Място: САЩ | Период: 12.2015-01.2016 | Статус: в експлоатация | Клиент: частно лице

Интериор на еднофамилна къща в USA

Кой ще ви пусне в дома си, ако не сте му близки? Ние, разбира се :)
Заедно ще надникнем в къщата на семейство, живеещо в САЩ.
Направили са своя избор да поверят интериора си на нас.
Заповядайте на кратка и вълнуваща разходка!Изискванията на клиента са за съвременно излъчване, луксозна обстановка, бохемски шик, които да резонират на вкусът им към живота.
Постигаме го с висококачествени материали – дървесна настилка, окачени тавани с вградено осветление, естествен камък, дизайнерско обзавеждане, красиви текстили и много добро настроение.
Започваме от дневните пространства, кухня, трапезария и хол, обединени в едно.В шик ни посреща трапезарията. Избраната гама е неутрална, в сиво, черно и бяло, а топлината е внесена от естествения камък, обгърнал плотовете на кухнята и бара за приготовление на ястията.Елегантният дизайн е великолепен фон, на който изпъкват дизайнерски мебели, оригинално осветление и детайли от бита с декорация от красива ваза с червени цветя и чаша розе.Можем да правим компания на стопанката, докато приготвя храната, седнали на високите бар-столчета или пък да се насладим на вечеря на разкошната трапезарна маса от бял мрамор, над която осветителното тяло е истинско произведение на изкуството.
 


Ефирните прозрачни завеси прикриват неравноделността на прозоречните отвори и внасят мекота и уют. Така придават допълнителна стойност на специалния момент да сме там.
В непосредствена близост е всекидневната. Бяла, светла, спретната и луксозна. Горно осветление облива в дневна светлина мястото за отдих и задушевни разговори. Камината ни топли не само физически, а и чрез излъчването на красивия естествен камък, великолепно проектиран на белия фон. Черните нишки в камъка рефлектират на черни ниши в холната секция, черен килим и в дограмата на фасадното остъкляване.Бялата холна мебел създава усещане за лекота, а дървеният гръб на фотьойлите за почивка и холната масичка допълват хармонията максимално.След приятната вечер идва време за истински релакс.Отдъхваме в спалнята, буквално летейки край зелени поляни.
Леглото е безтегловно място, където ще оставим всички грижи. То е повдигнато от нивото на пода, осветено е отдолу и е прихванато конзолно в бялата мебелна саксия със зелена трева. Всичко това се отразява в огледална стена-преграда, всъщност, гардероб. Вместо обичайното му тежкото въздействие, което сме свикнали да виждаме, сега не само не го забелязваме, а огледалните му врати допълнително придават пространство на стаята, отразяват и я разширяват.
Небето наднича през прозорците, за да се огледа и мултиплицира по всички стени.И така вън влиза вътре.Отваряйме сутрин очи зад зелените треви, а слънцето ни зарежда със сили да покорим света в новия ден.Радостта от енергезиращата дневна светлина ни съпровожда и в банята към спалнята.
Работният ден ни очаква в кабинета за работа.Семпло решение с акценти в слънчево жълто, за бодрост и сила да реализираме това, което ни прави щастливи.Децата имат собствени отделни стаи. Влизаме в техния шарен, весел свят и забравяме грижите си.Дали сте в стаята на момченце? С наличните чудовища по стените и яркия синьо-зелен цвят едва ли ще се усъмните, че това е момчешко обиталище.Стаята е толкова веселяшка, че голяма игра ще пада там. Раздвижени и цветно рамкирани прозорците се редуват с етажерки, събрани в едно - в космически кораб, с който летим всяка нощ в сънищата си. А приземяването е наистина плавно със спускане по пързалка директно към земята.
Да надникнем и в следващата врата, тази на банята на малкия мъж. Виждате го, нали?Чудовищен забавен отпечатък.Май някой ще изкарва часове игра във ваната и няма да излиза дълго оттам. Какво пък, хигиената е възпитателна. :)
Открехваме вратата на следващата стая, за да попаднем в покоите на малкото момиченце.Толкова топли цветове са я обагрили, че едно е сигурно, там ежедневно изгрява слънчицето!Да нощуваш в къщичка от холандско сиренце, а дрешките си да прибираш в скрин, обагрен от дъга; да си метнеш якенцето, закачено на дръвче и най-уютно да се припичаш на прозореца с любимото си плюшено коте.Приказка без край в слънчев цвят!
Ами, не ни се излиза оттук. Освен ако не продължим към банята.Спокойствие и лукс в розов мрамор под звездния прашец от вълшебната пръчица на фея. Потънахме в мечти, които ще си сбъднем, нали?Спокойни, че тук ще израсне една възпитана и прелестна млада дама вече може да се оттеглим.

Да, от приказните места е трудно да си тръгнем. За красивия сбъднат блян не можем да спрем да разказваме – семейството изгражда своя дом, а архитектът е вълшебникът, превръщащ мечтите на фамилията в реалност!

Все пак нашата обиколка приключва. Остава ни само да създаваме. Заедно с вас. Просто, елате при нас. Очакваме ви!