Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

LIFE10

Тип: магазини | Място: Червен бряг, България | Период: 2018/2020 | Статус: в експлоатация | Клиент: LIFE supermarkets


Хей, открихме нов магазин от плевенска верига "LIFE" в Червен бряг. За нас беше изключително вдъхновение да проектираме този обект :) 
Помечтахме смело и резултата е на лице. Успяхме да внесем цвят, пъстрота и съвременен визия в силуета на града. Яркия корпоративен цвят на веригата отново е акцент във фасадното оформление.

Гледайки игривата фасада с лентички на магазина, долавяме музиката от клавиши на пиано. Така магазина става притегателен център, с визията, функцията и площадното си простраство, за малки и големи във всички часове на деня и нощта. 

Клиентът в днешно време има толкова високи изисквания, че вниманието му би било спечелено само от архитектура на световно ниво, със заложена хармония във всички аспекти на проекта, с новаторски, различни, дизайнерски, конкретни решения. Вярваме, че подхождайки към всеки един обект индивидуално, с обща фирмена идентичност, постигаме така желания резултат.

Връзката между търговска зала; свободен обществен паркинг; озеленяване, както и места за велосипеди е неотменна част при проектирането на подобен тип сгради ;)
Ефирността, с която левитира магазина, ни кара да не отделяме очи от него, най-вече в късните часове. 


Познатото зелено тунелче :)
Място социално активно, динамично, непрестанно обновяващо се по най-съвременен начин, с най-нови технологии и постоянно обогатяване на видовете стоки и услуги вътре в самите обекти. Така КЛИЕНТЪТ се чувства обгрижен, потопен в комфорт и наслада на сетивата си.


Всяка от зоните е подчертана в интериора по подходящ начин, чрез архитектурни средства и подходящо осветление, акцентриращо вниманието на клиентите върху продуктите. Зад щандовата линия към търговската зала са разположени подготвителни помещения и камери за хранителни стоки.


Различни са габаритите на „транзитните“ и местата, на които се трупат повече хора – каси, щандови витрини или зоните на зеленчука и алкохола, в които избираш по-дълго.
Важна част за нашия екип е цялостна грижа, за клиентите и това те да се чувстват удобно и добре. Усилията ни са насочени към много и разностранни посоки: като визуална връзка с околния свят през една от фасадите на магазина; ясни посоки за вход и изход от магазина; достатъчна осветеност на стоките и подходяща цветна температура; скрита складова част; добра ориентация на стоковите групи; качествени интериорни материали и не на последно място озвучаването в търговската площ и зоните за отдих


Детайла е от изключително значение за възприятието на всяка зона.