Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

FFF04

Тип: магазини | Място: София, България | Период: | Статус: в експлоатация | Клиент: Фантастико

FFF04

Добре дошли в обновения магазин на верига магазини "Фантастико" в  кв. "Западен парк".
Вече реконструиран, ремонтиран и с нов фасон, той посреща своите клиенти в луксозна и приветлива обстановка.Още с подхода към магазина се усеща преобразеното пространство в подменената настилка отвън, удобните дизайнерски пейки с габиони и детската площадка, очакваща най-малките. Приятното осветление на фасадата и входа, създават впечатление за чистота и лукс.А вътре ни очакват.Магазинът се намира на партерен етаж в жилищна сграда. Това го прави различен от големите едроплощни магазини поради нестандартното пространство, в което се разполагат последователно всички функционални зони.Пазаруването започва от зоната за дома.

 
След като преминем между стелажите с козметика, сухи храни и битови стоки, съзираме охладените и замразени продукти.Малка, но от особено значение тук е зоната за прясно изпечени топли хлебчета. Палето, достъпно от всички страни, е ярко осветено от специално светещо пано, от което закачливо слизат житните класове във вид на осветление.Последвана е от любимата ярка и атрактивна цветна зона с плодове и зеленчуци.
За пръв път в този магазин ние използваме светещ опънат таван с пълноцветен печат на богато зеленчуково разнообразие. На черния фон на магазина мястото е впечатляващо.Създава радостно и жизнено настроение.Още ненаситили се на живите природни богатства пристъпваме към следващата атрактивна зона. Срещаме отново изобилие, но преработено във вид на алкохолни и безалкохолни напитки.Бляскава, луксозна и комфортна зоната на касите е кулминационният завършек на нашето пазаруване.И тук специално внимание ще обърнем на дизайнерското осветление, обмислено в детайл.

Касите ни изпращат подредени и светещи, в типичен дизайн за всички магазини от веригата.За нас бе истинско удоволствие да ви разведем. Посетете и другите ни обекти от верига "Фантастико", за да се убедите колко разнообразни и интересни са те.