Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

Материалът на бъдещето или усещане за една мечта

забавления | Дата: 14 Декември 2011 | от Вела Николова

мечтата е всеобхватна. намира се насред нищото и едновременно с това в окото на урагана.

Материалът на бъдещето, или усещане за една мечта

Материалът на бъдещето, или усещане за една мечта

това й е хубавото – тя е навсякъде, за секунди се позиционира на твоето място, а то, за разкош, е различно поне пет дни в седмицата.

мечтата най-често е бяла, искрящо бяла. още никой не е създал точно този материал, всичко е въпрос на усещане.

къщата-мечта сияе! Oh, boy!

Материалът на бъдещето, или усещане за една мечта

именно така сияе, но е къща.

входното пространство те прегръща, вече си усмихнат. здравей живот! това вътре си ти, неподправен до последния детайл. погледът обгръща всичко, без бариери. преходите в пространството са плавни и меки, свобода в движението, свобода за душата. един път направено по твой образ и подобие,  всичко в къщата ти е по мярка. пространствата са разточителни, без това да уморява, обзавеждането е семпло и незабележимо. къщата е твоята съвременна галерия – идеалният декор, който допълва и улеснява ежедневието.

Материалът на бъдещето, или усещане за една мечта

къщата притежава всички кътчета, които доставят щастие. бяла приказка зад голяма витрина и стол за четене. огромна маса, която побира целия хаос от цветни ленти, лепила, ножици и всички идеи, в очакване да оживеят от хартия. някъде редом е и неговата работилница, сякаш за изработване на други мечти.

особено вълшебно място е дрешникът. заслужава си винаги да имаш такава врата. докато си не толкова пораснал, там е преходът към цял един приказно надиплен свят. по-късно всичко се изпъва като по конец, за да осъзнаеш колко очарование има в реда.

Материалът на бъдещето, или усещане за една мечта

домът е твоята лична интерпретация на света.  малките детайли в него се променят, за да отговорят на ритъма отвън. сезоните се сменят, дните се редуват с нощите, само ти си константата – ключът към различието и неповторимостта. най-хубавата част от мечтата е, че тя е споделена.  така е двойно по-голяма, което граничи с нереалното.

всеки ден сиянието на твоята къща среща друга мечта. каква по-хубава реалност за теб и за нея!