Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

ZHB04

Тип: магазини | Място: Благоевград, България | Период: | Статус: в експлоатация | Клиент: частно лице

ZHB04

Топъл хляб, с хрупкава препечена коричка, ароматен, пухкав и божествен! Ще го намерите в „Земя и хляб“, малката свежа пекарна в гр. Благоевград.
Истинският хляб става с любов! Да доставяш ежедневна наслада на хората, като им даваш насъщния в най-прекрасния му вид, провокира нашите клиенти да построят пекарна с магазинче, което да прави деня на хората хубав, благоухаен, лек и с истински вкус.Благородството да изпечеш хляб доставя невероятно удоволствие! Хлебарството е магия, която озарява деня на всеки. За нас бе истинско удовлетворяващо да проектираме това място за наслада на духа и сетивата.Ако се разходите из Благоевград, ще го разпознаете по свежата фасада с току-що покълнала пшеница. Малкото кокетно магазинче с модерен интериор ви приканва да го посетите в партерния етаж на жилищна сграда.
Тук на място от пещта се вадят хлябът и тестените закуски, тук се продават. А ако искате да си хапнете веднага, можете да седнете на зеления бар-плот, с гледка към града и да опитате печиво, каквото не сте вкусвали досега.Нищо не може да бъде сравнено с аромата на пресен топъл хляб, който се топи при вкусване и оставя такава наслада, заличаваща всички други преживявания.Функционално търговската зала е максимално добре организирана, служебните зони също са в съответствие с бизнес-концепцията на клиентите ни.
Хрупкавите хлебчета са оригинално подредени в аранжирани по стените щайги. Такива са композирани и на тавана, потопени в багрите на основните използвани цветове – бяло, графитено сиво и свежо зелено.
Осветлението е изключително семпло, но доста ефектно. Окабеляването напомня висящи пролетни зелени стръкове. Усещането за чистота и свежест е подкрепено силно от основния бял фон в магазина.
Българинът започва все повече и повече да търси здравословна храна и да оценява хубавия хляб.
Оценете го и вие в тази така приятна обстановка!