Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

KREZ1

Тип: универсален магазин | Място: Плевен, България | Период: | Статус: в експлоатация | Клиент: магазини КРЕЗ

Отново сме в Плевен, но този път с различна задача.
В съществуваща сграда (бивш хранителен магазин), трябваше да поместим новия магазин на местната верига универсални магазини - КРЕЗ. За нас беше удоволствие да се впуснем заедно с тях в едно многоцветно приключение. 

Преди:


След:Вместо да се спрем на корпоративния  цвят на веригата - жълтo, решихме,че искаме всички цветове! Дългата и монотонна фасада на съществуващата сграда беше преобразена с ритмично разположени светещи кутии. Всяка кутия си има пиктограма, която показва на клиента какво може да си намери вътре. Обектът е прекрасен пример за това как с простички средства може да се постигне много...Нека пазаруването започне сега!

Шкафчетата за багаж  се оказаха един от основните акценти на интериора, преливайки в местa за сядане.Интериорът  е естествено продължение на екстериора. Магазинът е разделен на зони според типа стоки, които се предлагат, като всяка зона си има собствен цвят и набор от пиктограми. Същевременно подовата графика е цветна маркировка, която насочва клиента към търсения от него артикул.
 


Детска радост...Козметика за дамите...

Всичко за ученика...

По нещо за всеки майстор...

Това е засега от нас и  от духчето!
Беше страхотно изживяване, пожелаваме успех на новите ни приятели в Плевен и цветно пазаруване на техните клиенти!