Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

HITCH

Тип: дизайн | Място: София, България | Период: | Статус: в експлоатация | Клиент: частно лице

HITCH

В нашето студио проектираме всичко: от големи градоустройствени задачи, през проектиране на сгради, къщи, интериори и стигнем до детайлна разработка на мебели, осветителни тела и всякакви други интересни тематики.
Няма нещо, което да не можем да ви измислим и то да стане вашата реалност!
В това се крие и радостта от работата – всяка задача е нова, предизвикателна, непозната и ни разнообразява и провокира.
Тук представяме технологичен и дизайнерски проект на щанд за предоставяне на услугата химическо чистене, боядисване, пране и професионално гладене на текстил.
С какво да асоциираме прането, ако не със сапунени мехури? Чистота, въздушност, лекота и аромат! Това пресъздава и нашият щанд в три разработени варианта на първоначалната идея.Избран бе първият. Насладете се на неговата триизмерна визуализация.А ето и реализацията! Удоволствие е, когато се постигне синхрон между идеята и изпълнението. В случая разликата е незабележима. Това носи удовлетворение на проектантите и осмисля труда, който всички полагаме.Визията е красноречива, едва ли някой би се усъмнил каква услуга се предлага на този щанд.Функционално щандът разполага с приемна зона – плот и работно бюро с компютър, везна, кошове за предаване на дрехи за химическо чистене и регистрирането им, рафтове за чисти дрехи и гладачна маса.
Визуално щандът блести и придава усещане за чистота, свежест, блясък и лекота, което постигаме с използваните гланцирани в бяло MDF плоскости и свежо синия цвят на част от мехурчетата.Творческата закачка е осмислена и с придадена стойност да облекчава живота на всички. Какво по-удовлетворяващо!