Loading

Cityscape - архитектура, проектиране, дизайн

FILIP01

Тип: офис | Място: София, България | Период: | Статус: в експлоатация | Клиент: частно лице

FILIP01

Този изчистен и модерен офис принадлежи на компанията ITF и заема етаж в офисна сграда в София.Още от преддверието сме постигнали специално и запомнящо се въздействие със специфичен дизайн на логото на компанията, чрез светещи перфорирани плоскости.
Помещението, в което е ситуиран офиса, е осветено естествено с регулярни прозоречни отвори по фасадната страна. Това предразполага към създаване на удобна и практична работна среда в синхрон с всички тенденции за модерен и стилен интериор.Уют и приятна работна атмосфера създава избраната цветова гама в различни нюанси на сивото до черно, бялото и естественото меко въздействие на дървото, подчертано от скрити светлини.В офиса са осигурени 15 стационарни работни места с опция да се добавят още 8 бюра. Всяко работно място е комфортно технически оборудвано по най-съвременен начин.Пространството на основната зала е издължено. В него местата са формирани в групи по четири. Всяко има подходящо осветление и шумоизолиращи прегради от акустични панели помежду им.Акустичните панели са меки и се оказват приятно място за минутка отдих.Интериорът на офиса е елегантен и красив, с благородство успява да тушира градския бизнес стрес. Използвани са материали, срещани естествено в природата – камък, дърво, стъкло, в комбинация с мокет. Светлината е мека, успокояваща  и приятна. Идеалната атмосфера за работа и вглъбяване сме постигнали с лекота.
Корпусна мебел побира архива на фирмата по скрит и ненатрапчив начин зад дървената ламперия. Така офисът винаги изглежда спретнат, чист и подреден.В дъното на издълженото помещение специално място заема обособен кабинет.Ще го познаете по удобния червен стол на мениджъра.Акцент в кабинета е шикозно пано от червен мокет, излъчващ класа и просперитет. С уникалната си текстура той се явява своеобразна картина с възможност за промени във всеки миг – от щрихите, които може да нахвърляте и вие.Мястото предразполага към усамотение и размисъл. Защото тук се раждат велики идеи. Преходът между плоскостите и различните материали е обмислен в най-малък детайл. Нищо тук не е случайно. Всеки елемент заема достойно мястото си.
Уникалният дизайн от перфорирани дървесни плоскости е навсякъде – от стените до масичката за гости. Елементът на точковата матрица се плъзва и по стъклата.Големите стъклени стени осъществяват постоянен контакт между работещите. В същото време дават възможност за разговори насаме в тиха и спокойна атмосфера.
Срещу управителя е заседателната зала. Дели ги само невидимата стъклена преграда.


 
Мястото за срещи е изчистено и елегатно. То е семпло, практично и удобно. Спокойният бял цвят на заседателната маса е потънал в уюта на тъмните стени от камък и дърво, създавайки изключителен комфорт за провеждане на важни делови срещи.Вграден екран в дървесна ламперия оформят една от стените в заседателната зала.Безспорен шик. Респект към мениждъра и специално отношение към негово величество клиента –  да поседят на среща по най-привилегирования начин – в удобни червени кресла!Заповядайте, ITF отвори врати за Вас!
Още проекти